Søg  
Skoletilmelding  
Tilmelding til børnehaven  
Tilmelding til vuggestuen  
Fripladstilskud  


”Blomsterhaven” – Andreasskolens børnehus
Opskrivning til børnehuset


Tilmelding sker via den elektroniske blanket.

Blomsterhaven, Andreasskolens Børnehus og Andreasskolen er adskilt, så det er vigtigt, at du får dit barn skrevet op til begge dele, hvis du ønsker en plads til dit barn i både børnehuset og skolen.

Vi modtager børn til både vuggestue og børnehave. På opskrivningsblanketten skrives, hvornår pladsen ønskes fra. Det er altid fra den 1. i en måned.
Opskrivning kan ske fra fødslen. Når vi modtager en tilmelding, registreres barnet på børnehusets venteliste - og forældrene kontaktes af børnehusets leder - enten pr. tlf. el. mail, hvis og når der bliver en ledig plads til barnet. ER barnet optaget i vuggestuen, er det automatisk sikret plads i børnehaven.
Betaling for registrering: Kr. 200,-, som kan overføres til skolens konto: 0520 2019955 med angivelse af barnets navn + fødselsdato.
Hvis du allerede har betalt kr. 200,- i forbindelse med tilmelding til vuggestuen, kan du se bort fra dette.
Når tilmeldingsgebyret er modtaget, sender vi en bekræftelse på, at barnet er registreret hos os. Dette tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke.

Det er muligt at blive skrevet op til en deltidsplads på en intern venteliste, hvis man ønsker dette i stedet for en fuldtidsplads. Dette gøres ved at kontakte børnehusets leder – enten pr. tlf. 20 429 329 eller pr. mail gittelund@andreasskolen.dk

Send formularen til sekretær, Gitte Larsen, med følgende oplysninger.
02.12.2021

Barnets fulde navn :

Barnets fødselsdato :

Ønsket startdato :

Evt. særlige behov :


Fars navn :

Fars fødselsdato :

Fars telefon :

Fars email :


Mors navn :

Mors fødselsdato :

Mors telefon :

Mors email :


Adresse :

Post nr. :

By :


Navn på søskende, som allerede er tilmeldt :