Tilmelding til børnehaven
Tilmelding til vuggestuen

SFO - Dagligdagen

I SFO prøver vi at give børnene de bedste betingelser for at udfolde sig og lave det de gerne vil.

Kl. 12.00 til kl. 15.00 : Fri leg og mulighed for at lave forskellige aktiviteter. Salen er åben og dér er en eller anden leg/aktivitet. Ligeledes har vi fine udendørs faciliteter med bl.a. boldbaner, mooncars, klatreborg og svævebane, som giver fantasien gode muligheder. Der vil også være mulighed for at fordybe sig i legobyggeri, perler, og tegning.

Der er mulighed for at barnet kan ringe til forældre, for f.eks. at aftale besøg hjemme hos en kammerat.

Kl. 15.00 : "Frugttid" - Vi spiser sammen et lille mellemmåltid. Det kan endda være at nogle har madpakke nr. 2 med! Denne lille stund er betydningsfuld for os, idet vi her oplever det samlende fællesskab. Hvis vejret er godtvilvi nyde mellemmåltidet ude, ellers vil vi hygge os indenfor med en lille leg eller en quiz. Det vil næsten være synd, at snyde dit barn for dette, så skulle du være her for at afhente dit barn, så er du naturligvis velkommen til dette, men kunne du vente til overstået frugttid, altså til kl. 15.15 ville det være bedre.

Kl. 15.15 - 15.45 : Mulighed for lektielæsning med 1. - 3. klasse

Kl. 16.30 : Lukketid