Søg  
Skoletilmelding  
Tilmelding til børnehaven  
Tilmelding til vuggestuen  
Fripladstilskud  


Andreasskolen - lidt historie

Andreasskolen er en privat kristen friskole, der i 1975 blev oprettet af en kreds af forældre, der tilslutter sig det kristne livs- og menneskesyn.

Vi er en privat ejet institution med vedtægter og en kompetent bestyrelse. Skolen rummer i dag ca. 270 elever fra 0. til 9. klassetrin med maksimalt 22 elever i hver klasse, så den enkelte kan blive tilgodeset.

Undervisningen på skolen afsluttes med folkeskolens afgangsprøver efter 9. klassetrin.

Lærerstaben er bredt sammensat af lærere fra forskellige kirkesamfund og folkekirken. Det opfatter vi som en styrke i det daglige arbejde med vore elever. Kontakt og nærhed til den enkelte elev er betydningsfuldt for os.

Nøgleordene for vores undervisning er faglig kvalitet og fordybelse og en rigtig balance mellem kreativitet og kundskaber. Vi vil være en spændende skole, hvor børnene er glade for at være. Til at understøtte dette bestræber vi nær kontakt og et godt samarbejde mellem hjemmene og skolen.

Vores vision er at bygge den bedst tænkelige skole. Vi ved meget vel, at den egentlige skole ikke er vore gode bygninger, men de mange elever, der udfylder rammerne. Det er vort fokus.