Andreasskolens støttekreds

Info om Støttekredsen

Andreasskolens støttekreds er en selvstændig forening, som blev oprettet ved skolens begyndelse i 1975, og har til formål at støtte skolen i ethvert henseende.

Foreningens medlemmer ser betydningen af, at der eksisterer en kristen friskole, og derfor ønsker at støtte skolen.

Støttekredsens arbejde

Støttekredsens bestyrelse er i tæt samarbejde med både skolens daglige ledelse og skolens bestyrelse. På den måde har vi de bedste muligheder for at yde økonomisk støtte og opbakning. Midlerne bliver bl.a. skaffet til veje ved at arrangere et årligt julemarked. Støttekredsen har mulighed for at hjælpe familier, der har et ønske om, at deres barn skal gå på Andreasskolen, men som ikke formår at betale skolepenge i fuldt omfang.

Medlemmerne

Et medlemskab er ikke økonomisk forpligtende. Derimod er medlemmernes opgave:
  • at bakke Andreasskolen op, så skolens glade ansigt kommer langt ud over skolens grund.
  • at fortælle om skolens formål, liv og virke.
  • at bede for skolens mange aktiviteter.

Medlemskab

Nye medlemmer optages ved henvendelse til skolens kontor eller støttekredsens bestyrelse.

Medlemmerne får relevante informationer direkte fra bestyrelsen eller skolens kontor, og holdes på denne måde opdateret om skolens liv.

I februar måned afholdes et årsmøde med generalforsamling for foreningens medlemmer.

Støttekredsens bestyrelse

Formand: